Az Én túrám / Vizek útjain a HUNOR COOP-al

1. A túráról 5-10 db képet küldj/küldjetek! Lehet szelfi, és/vagy csoportkép. Legyen a képek között több, mely a túra egy-egy jellegzetes pontjánál készült és alkalmas a program teljesítésének beazonosítására. A fekvő képelrendezést kérjük előnyben részesíteni!

2. Nyers képeket küldj! (Szerkesztést, vágást, átnevezést, átméretezést... ne alkalmazz!)

3. A képeket e-mailben, csatolmányként küld az alábbi címre: joszomszed@hunorcoop.hu., valamint másolatként a turak@jupat.hu címre.
A levél „Tárgy" mezőjébe „Az Én túrám / Hunor Coop" szöveget írd! A levélben add meg az utalvány kézbesítéséhez szükséges adatokat, mely levélben fog érkezni.

4. Képeidet a túrádat követő kettő héten belül küld meg számunkra!

5. A játékban történő részvételeddel, képek beküldésével elfogadod ezen anyagok felhasználását a játék kiírói által (Hunor Coop Zrt., St. Jupát SE.) honlapon, marketing kiadványban, projekttel kapcsolatos megjelenésekben, közösségé médiában.

6. A képek „Élménybeszámoló" menüpontban történő megjelenítéskor szerzőt is feltüntetünk. Itt vagy a kép beküldőjének vezetéknév kezdőbetűje és keresztneve kerül rögzítésre, vagy megadhatsz szerzői nevet is pl.: Laci fotó, de szerepeltethetjük a csapat fantázia nevét is pl.: Lapátnyűvők. Ezt egyértelműen add meg!

7. A játékban négy túra vesz részt. Kérünk, add meg, hogy Te/Ti melyiken voltatok, hogy a megfelelő helyre tölthessük fel a képeket! A túra kódjának megadása elegendő! V005_05 (egy nap), V005_06 (kettő nap), V005_07 (három nap), V005_08 (négy nap).

8. A játéknak nem feltétele élménybeszámoló csatolása, de örömmel vesszük! A képek mellé ezt is megjelenítjük a projekt honlapján.

9. Egy túracsoport, túracsapat, egy képsorozattal vehet részt a játékban! 5000 Ft-os vásárlási utalvány kerül postai úton kiküldésre részükre. Négy főt meghaladó csoport esetében kettő utalvány (10.000 Ft), 12 főt meghaladó csapat esetében három (15.000 Ft) utalvány az ajándék.